Seer Szeréna | pszichológus, pszichoterapeuta, tréner                                                               Elérhetőség, időpont foglalás:

contact3facebook.com/seer.szerena/                                                                                                  +40 758 702 441 | rendelo[at]szerena.eu

 

en ujra barna4

Egyéni munka a rendelőben:

egyéni terápia
párterápia
életvezetési tanácsadás
önismereti csoportok

Online vagy telefonos tanácsadás:

ha nem élsz Kolozsváron, de szeretnéd, hogy együtt dolgozzunk, szívesen látlak egy telefonos vagy skype-os beszélgetésre.

Műhelyek, csoportok:

relaxációs és stressz-menedzsment csoport
önismereti csoport
autogén tréning
női szexualitás
nőiesség, női szerepeink
szüleinkkel való kapcsolat

Tréningek – cégeknek, intézményeknek:

relaxációs csoport (autogén tréning, mindfulness)
önismereti csoport
érzelmi intelligencia fejlesztés
idő-menedzsment
stressz-menedzsment
hatékony kommunikáció
csapatépítés

***

Képzéseim:

  • Pozitív pszichoterapeuta (Romániai pozitív pszichoterápiás egyesület)
  • Hipnoterapeuta – Ericksoni hipnózisban képződöm jelenleg, 2019-ig (A klinikai hipnózis, relaxáció és ericksoni terápia romániai egyesülete)
  • Autogén tréning képző (Romániai pozitív pszichoterápiás egyesület)
  • Klinikai pszichológus (Romániai pszichológusok egyesülete)
  • Tréner-képzés vezető (CNFPA, Románia)
  • Csoportdinamikában képzett szervezeti tréner  (Romániai pozitív pszichoterápiás egyesület)
  • Tréner és szervezeti tanácsadó (2006 óta együttműködöm az ATU Consulting nevű céggel, ahol szervezeteknek és intézményeknek tartok tanácsadást és tréningeket)
  • A Kolozsvári Babeş-Bolyai Egyetem pszichológia szakán végeztem, pszichoterápiára, klinikai pszchológiára és szervezetpszichológiára szakosodva.
  • Az utóbbi 10 évben több irányban bővítettem a szakmai tudásom, önismereti és szakképzési órákon való részvétellel: pszichodráma, családállítás, mindfulness, prananadi (mesterfokozat, 4a szint)

***

A dolgok nem kívül kezdődnek, hanem belül, és nem alul, hanem felül, és nem a láthatóban, hanem a láthatatlanban.

(Hamvas Béla)

Amikor problémát teremtesz, fájdalmat teremtesz! Mindössze egy szimpla választásra, egyszerű elhatározásra van szükséged: bármi is történjék, nem teremtek magamnak fájdalmat. Ez ugyan kis döntés, de radikális! Addig nem szánod rá magad, amíg torkig nem vagy a szenvedéssel, amíg igazán eleged nem lett belőle. És addig nem is tudod elhatározásodat keresztülvinni, amíg hozzá nem jutsz a most erejéhez.

(Eckhart Tolle)

Az együttérzés nem a megbántott ember és az őt megnyugtató másik között létrejövő viszony, hanem két egyenrangú fél kapcsolata. Csak akkor tudunk jelen lenni mások sötét pillanataiban, ha a sajátunkat már megtapasztaltuk. Akkor lesz igaz az együttérzés bennünk, ha megtapasztaljuk magunkban azt, ami minden embert összeköt.

(Pema Chödrön)